Social media & communicatie

Communicatie is de sleutel tot succes. Luisteren, waarnemen, opschrijven en doorvragen. Zo ontvang je goede informatie die jou kan helpen je klanten te begrijpen wat ze nodig hebben.

Informatie verstrekken is ook belangrijk. Communiceren wat je aanbiedt, via verschillende kanalen. Zichtbaarheid creëren om klanten te werven en goede communicatie om je klanten te behouden. Ik help jou om dit op te zetten en bij te houden.

Accounts maken en bijhouden

Marketing via social media is een taak op zich. Ik creëer verschillende accounts voor je en houd dit bij. Denk aan: WhatsApp, LinkedIn, Instagram, TikTok, Facebook, X, YouTube.

Content maken

Behalve een account hebben en bijhouden is het ook belangrijk om goede en interessante content te creëren. Met mijn creativiteit zorg ik voor regelmatige content op jouw socials.

Nieuwsbrieven versturen

Je werknemers, (potentiële) klanten, stakeholders op de hoogte brengen over ontwikkelingen, behaalde doelen of events kan heel gemakkelijk via een nieuwsbrief. Ik schrijf, edit de nieuwsbrief en zorg voor een verzendlijst die altijd up to date is.

Presentaties en templates maken

Een PowerPoint presentatie, Canva templates. Ik ontwerp het en zet het voor je in elkaar met de juiste informatie die jij wil delen.

Werkwijze

Stap 1
N
Stap 1

Kennismaken

Onder het genot van een (virtuele) kop koffie leer ik jou en jouw onderneming graag beter kennen. Samen kijken waar ik je kan ondersteunen zodat er meer ruimte ontstaat waar jij je kunt focussen op zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

 

  • Wie ben jij als ondernemer?
  • Wat heb jij nodig, om jouw onderneming weer de aandacht te geven die het verdient.
Stap 2
N
Stap 2

Samenwerking en werkzaamheden

Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking. De volgende punten worden besproken:

  • Wat verwacht jij van onze samenwerking?
  • Welke werkzaamheden kan ik van je overnemen?
  • Hoeveel uren denk je mij nodig te hebben?

Samen kijken we naar de beste keuzes voor jou en jouw bedrijf en maken we een plan.

Stap 3
N
Stap 3

Let's go!

We gaan beginnen aan onze virtuele samenwerking. De ondersteuning waar ik mee aan de slag ga doe ik digitaal. Wij overleggen en werken samen online!

Vind jij het nodig dat ik een keer fysiek aanwezig ben? Geen probleem, zet de koffie maar klaar!

×