OVER SUZAN

Al vanaf jongs af aan, wist ik wat ik wilde doen: Mijn eigen bedrijf starten! Ik studeerde op mijn drieëntwintigste af in Horeca Management en Ondernemen aan de Vakschool Wageningen, zodat ik na veel werkervaring opgedaan te hebben, mijn eigen bedrijf kon starten. Helaas liep alles anders dan gepland.

Ik werd ernstig ziek, waardoor ik mijn droom niet kon verwezenlijken. Gelukkig herstelde ik en kon ik re-integreren.

Ik ging aan de slag als telefoniste/receptioniste en werd snel daarna aangenomen als secretaresse. Hier leerde ik, dat ik regelen en organiseren ook heel erg leuk vind. Dit deed ik thuis ook al. Verhuisden we naar het buitenland? Ik regelde het operationele gedeelte. Moest er een surpriseparty georganiseerd worden? Daar draaide ik mijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Ik werd steeds beter in mijn vak, maar toch had ik altijd een bekende kriebel in mijn buik. Eigen ondernemer zijn, een grote droom. Met de ervaringen die ik heb opgedaan, ontstond hiermee ook een nieuwe droom.

"Als energieke, leergierige duizendpoot ga ik geen uitdaging uit de weg. Met focus, creativiteit en spontaniteit werk ik graag met en voor andere ondernemers.."

Suzan

Squz

Your Personal and Virtual Assistant

SQUZ staat voor wie ik ben. Een koosnaam, dat uiteindelijk mijn bedrijfsnaam is geworden.

Eerlijkheid, respect en integriteit zijn mijn drie belangrijkste kernwaarden. Als ik me ergens in vastbijt, laat ik niet los. Ik ben eerlijk, direct en heb mijn hart op mijn tong. Jouw informatie is veilig bij mij.

Als energieke, leergierige duizendpoot ga ik geen uitdaging uit de weg. Met focus, creativiteit en spontaniteit werk ik graag met en voor andere ondernemers.

By
dec 22 2023

Ik ben online en klaar voor 2024!

Afgelopen maanden is er heel hard gewerkt aan het opzetten van mijn bedrijf SQUZ. Het begon natuurlijk met het bedenken van de naam. Ik wilde een...
×